Public Speaking la Cluj 2


După cursul de Tehnici şi abilităţi de prezenatare din 13-14 martie 2010 de la Oradea, weekendul trecut a venit rândul clujenilor să participe cla curs.

Cursul de Abilităţi şi tehnici de prezentare de la Cluj Napoca din 24-25 aprilie 2010 este rodul unei munci de 2 ani de zile în ceea ce priveşte conşinutul şi formatul, fiind adaptat nevoilor participanţilor. Aceştia, în număr de 14, şi-au învins emoţiile şi au participat trup şi suflet la cele 16  ore intense de formare în ale vorbitului în public.

Partea de teorie a fost completată de exercişii la fiecare pas, participanţii având ocazia să descopere ingredientele unei prezentări de impact, să determine calităţile unui vorbitor de succes şi de asemenea să depindă diferite tehnici şi abilităţi legate de public speaking şi comunicare în general.

Un curs de formare puţin altfel, folosindu-se pe deplin de elementele educaţiei non-formale combinate cu muzică şi elemente de terapie prin muzică, trainingul de la Cluj a fost un succes deplin.

Nu îmi rămâne decât să îi felicit pe participanţi pentru progresele făcute pe parcursul cursului şi să la mulţumesc pentru prezenţă.

La fel, dacă tot sunt la capitolul de mulţumiri, mulţumesc Alex Pop pentru tot sprijinul acordat pe partea logistico-administrativă, mi-ar fi fost vizibil mai greu să duc totul la bun sfârşit fără tine.

Următorul training pe această temă se va desfăşura tot la Cluj Napoca, în 22-23 mai, iar informaţiile legate de încriere vor fi disponibile cât de curând.Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Public Speaking la Cluj