CROS Summer Camp 5


După o şcoală de vară formală, era momentul să iau parte şi la ceva nonformal. Iar acel „ceva” a fost CROS Summer Camp – Şcoala de vară alternativă organizată de Centrul de Resurse pentru Organizaţii Studenţeşti.

Acum câteva săptămâni când am primit invitaţia am rememorat toate momentele frumoase şi discuţiile despre revoluţionarea sistemului de învăţământ românesc de la Training for Trainers din 2008 şi continuate mai apoi la întâlnirile cu traineri de la Arcalia şi Pârâul Rece – iar acuma aveam să văd idei puse în practică. Am acceptat imediat şi a fost de departe una din cele mai bune decizii luate vreodată.

CROS Summer Camp a reunit minunata echipă CROS cu membrii din comunităţile New Media School şi HREmotion dar şi viitori membri ai comunităţilor, tabăra fiind un prilej perfect pentru transferul de cunoştinţe.

Am avut parte de mulţi invitaţi care şi-au adus contribuţia la succesul campului însă, ce a făcut cu adevărat evenimentul special a fost energia extraodinară atât a participanţilor cât şi a facilitatorilor şi celor din echipa de organizare.

Mulţumesc tututor celor care aţi fost acolo şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de amazing ca şi până acum!

PS: Feedback la CROS Summer Camp 2010 găsiţi aici.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “CROS Summer Camp