După primul curs de seducţie 4


2 ani de la prima idee, 1 an de la ideea de Seduţie, 8 luni de la ideea de a introduce NLP în training, 6 luni de când am prezentat ideea Ioanei şi lui Alex, 18 noi cărţi citite (nu am numărat cărţile Ioanei), zeci de pagini de idei, zeci de situri de internet pentru documentare, multe nopţi nedormite, sute de semne de întrebare (şi mii de răspunsuri – sic), 15 înscrieri, 8 participanţi, 2 zile pline…

Cam aşa ar arăta o parte din cifrele cu ajutorul cărora pot descrie super-trainingul de Seducţie de la Cluj Napoca din weekendul trecut (9-10 octombrie 2010).

A început cu o idee nebună, ceva ce nu mai exista în România, a urmat un deadline, doi colegi, multe prezentări a ideei şi multă reticenţă şi multe emoţii. Sunt fericit să spun, acum, după primul curs, că a meritat investiţia pe care am facut-o pentru a crea un astfel de curs.

Am primit feedback pozitiv, am adus deja îmbunătăţiri  şi împreună cu Ioana suntem gata pentru a duce cursul şi mai departe. În acest sens, urmează un nou curs de Seducţie la Cluj Napoca (30 – 31 octombrie 2010) la care vă puteţi înscrie aici cât şi la Braşov (6 -7 noiembrie 2010) la care vă puteţi înscrie aici.

Aşadar, dacă vrei să preiei controlul asupra relaţiilor pe care le ai cu societatea şi eşti dispus să deprinzi abilităţile sociale atât de necesare succesului personal sau profesional, te aşteptăm la training!

Trainingul de Seducţie: de la cunoaşterea şi acceptarea propriei persoane la întelegerea celor din jur, de la limbajul non-verbal la tehnici de programare neuro-lingvistică (NLP), de la tehnici de control a primei impresii la comunicarea umană, cursul trece prin etapele necesare “seducţiei” fie că vorbim de persoane necunoscute, prieteni, şefi sau, de ce nu, soţ/soţie.

PS. Am inaugurat cu ajutorul lui Bogdan şi #seductie pe Twitter, unde puteţi urmări trainingul în timp real.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “După primul curs de seducţie